Jag vill ha sommar

Buhu... varför råkade jag kolla på några gamla bilder från i somras? vill ha sommar NU! Skönt det skulle vara.

Everything has an end, like a rainbow

Why?

Monday

Sitter och jobbar lite på Powerfruits-webshopen, som jag har gjort sen jag kom hem ifrån skolan. Det är sjukt klurigt med webdesign och massa olika html-koder hit å dit. Men hyfsat roligt iallafall! Och dessutom får man pengar för det. Jaja. Imorgon är den jobbigaste dagen(eller iallafall den längsta..) blä... men veckorna går snabbt så så snart är det helg igen!! Sen jullov, woho, hehe.. Nu ska jag kolla lite på min uppsats i historia, lite panik på hur lite man har skrivit med tanke på att den ska in om två veckor!! Men det som gör mig lite lugn är att alla andra ligger typ där jag ligger. Så det är absolut inte den lättaste uppgiften, fast det är nog ingen av fredriks uppgifter till oss.. Men det är bara att bita ihop och göra sitt bästa! Har dock inte valt det roligaste ämnet, jag fick liksom välja allt mellan himmel och jord, och så väljer jag "transportens utveckling från 100 år sedan - till idag". Haha. Menmen, C YA!

#love the movie

                  

#Snygg


Första advent

Kollar just nu på Love actually, riktigt mysig film! Innan kollade jag och magdalena på Unknown (haha hanna du vet den vi försökte kolla på!) den var bra faktiskt. Första advent idag ju, vi julpyntade klart idag. Så mysigt med allt pynt, äntligen har julkänslan kommit! Dags att kika på julklappar nästa vecka också!


Saturday; shortie

Tjo! Annorlunda kväll/natt/morgon minst sagt hehe.... Men iallafall jag Bella och Hanna drog ut, blev hämtade hemma hos Bella och sen ut till brevik. Var kul iallafall. Idag har jag inte gjort mycket alls, sovit lite och så.. Nu ska jag kolla på Så mycket bättre, love it! Skönt med en hemmakväll faktiskt, imorgon är det första advent!!! pappa hade satt upp julstjärnorna och dekorationer när jag kom hem, åh härlig julkänsla. C ya later puss


Friday!

Tja! Igår var jag och tränade, skulle hänga på karin och några fler men så träffade jag emma på bussen så hängde lite med henne då :). Idag har jag träffat hanna och fille! Vi var bara hemma och hanna och hade mysipys! Ikväll vet jag inte vad jag gör.. Får se helt enkelt! Men ska äta nu, pusspuss

Wednesday

Tjobre. Idag var väl en vanlig dag, förutom att jag kände att jag arbetade mer än vanligt, vilket var nice! Kände mig motiverad och det bara flöt på. Efter skolan åkte jag till Årsta en sväng och gjorde en grej! Sen hem och åt, bakad potatis med gojs + fläskfilé + fräsch sallad + kladdkaka & grädde till efterrätt! Kan det bli godare eller? Nej. Älskar onsdagsmys med familjen ♥. Lyssnade även på lite julmusik, åhhh snart är det jul! Mys. Första advent på söndag shitshithithithtit.. Nä nu ska jag sova, börjar 8.15 imorgon - woooopwoop!


apropå ingenting... kolla sötnosen


It's DH

Skit då. Glömde för stunden att det är DH på tisdagkvällar kl.21. Hmmm.. jag måste ju se det. Eller en liten bit av det iallafall! Sen blir det plugg iallafall. Hehe.

#nostress

Jag vill bara kunna släppa all stress och krav på mig men tyvärr går det inte..........

Tuesday

Hej! Den långa dagen är avklarad, YES! Började 8.15, wiho, och slutade vid 5. På fotokursen åkte vi till slussen och fotograferade den fina (men kalla) kvällen, med utsikt osv. Efter det åkte jag till Friskis och tränade med sara och amanda! Grymt skönt. Nu jobbar jag lite på pappas webbshop-sida, nice. Imorgon börjar jag tjugo i 10 <3<3. Nu ska jag fortsätta att jobba med sidan och sen blir det plugg! Juste förresten så hade vi samhällsprov idag, galet svårt för att man skulle analysera osv, det gillar jag verkligen inte. Men gick väl ok. Hoppas jag. Puss&kram


Monday

TJA. Idag har varit en jättebra dag!!!! Nice va? men jaaaa i helgen var jag, mickis & bella på fest i lördags då mickis syrra hade födelsedagsfest, riktigt skoj :) Sen igår satt jag och magdalena och spelade the sims i prinicip hela dagen, haha roligt var det! Och imorgon är det tisdag vilket innebär LÅNG dag + ett samhällsprov, åh killing me softly typ.... Menmen tänk positivt! Snart är det ju helg för veckorna går sjukt fort, vilket är superbra.

            
I lördags


#Movie

Kollar just nu på Into the wild som går på tv4. Verkar som en bra och annourlunda film! 


into the wild


Saturday

Hello. Igår låg jag typ några timmar och hostade innan jag kunde somna :( och idag vaknade jag halv 9 och kunde inte somna om, haha skööönt! Not... jag som behöver sömn. Jaja.. Idag ska jag bara vara hemma och chillerilla och förhoppningsvis mår jag toppen ikväll! Längtar till julen... tänk att det är 1a advent nästa vecka!! ska börja kolla efter julklappar nästa vecka också ;) och nu ska jag fortsätta med min egna önskelista hehe.. Puss

Ibland önskar jag att det fanns något som jag var riktigt bra på..


Friday

Godkväll alla sköna people. Har nyss kollat på och skrattat åt filmen Hot chick med familjen och massa gottigott, fredagsmys! Innan det var vi i Nacka Forum för att fixa lite grejer + att vi åt middag där på en asiatisk buffé, grrrymt gott. Nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig, väldigt tidigt men jag är sjukt trött alltså.. Galeeeet, haha. Men godnatt hörrni :*
             


#mac

Jag vill ha en ny dator!!!!!!!!


15. En bild som gör dig glad


14. En bild från i somras


13. En person som är snygg


12. En bild från en resa


Skåne i somras


11. En bild som påminner dig om gamla tider


Haha gamla klassen <3 men är vän med dom än idag, som tur är!


10. Du och någon klasskompis


Klasskompis och bästavän <3


9. En bild på din vardag


8. En (två) personer du kan berätta allt för


7. Någon du tycker är väldigt snäll


Bellsie <3


Weekend!!!!!!!!!

Nu är det helg! Skönt. Snabbt denna vecka gick. Slutade kl 1 idag, var helt slut på sista lektionen även fast jag slutade så tidigt, men alltid på fredagar.. Ikväll kanske jag mamma och maggsss ska på en VIP öppning på mediamarkt där jesper jobbar, sen typ sova hela kvällen. Det är nämligen så att jag är sjuk :( inte jätte men ganska, ont i halsen osv.. det har inte stoppat mig från att hitta på något kul förut men jag känner att det skulle vara skönt att bara vara hemma, längesen nu hehe. Vill bara sova enda fram till julafton. Fett mys! Snart är det första advent också :) dags att börja köpa julklappar nu också..


Igår när jag var på..

Pizzerahörnet med mami, maggs och mathilda! Jag tog en avocadosallad, riktigt gott och frrräscht!


Just nu tittar jag på

Yesman!
 


Helt ok frukost på en ledig dag


Live love laugh


Tuesday

Idag har det varit en lång dag. Och efter skolan tränade jag på Friskis med träningsgänget hehe, Sara, Amanda, Karin och Matilda! Vi gick på cirkelgym-pass, asnice. Vill träna imorgon också, maybe i will. Jag är nu nyduschad och nyss kollat på DH <3<3. Haha har typ alltid samma rutiner, speciellt på kvällen.. Duschar alltid, packar ur väskan + packar saker till imorgon, lägger ibland fram kläder, ställer väckarklockor, och sen det viktigaste - skriver ett par blogginlägg!! :D nu blir det sleepie-time. Längesen jag la mig såhär tidigt! Lovin' it. Hoppas jag somnar, men borde det med tanke på hur sjukt trött jag har varit idag, hehe. Pöss pöss


Good nightie

♥     ♥     ♥     ♥     ♥


Jag vet vad jag vill göra i sommar






Life is like a box of chocolates

Sitter framför datorn med ett glas vatten och en rad choklad, mums! Man måste ju älska stunden när pappa kommer in i mitt rum och säger att det finns choklad i kylskåpet som jag kan ta. Ibland bara älskar jag choklad. Om man inte äter det för ofta så är det delicious. Lyssnar även på musik, åh har börjat med spotify igen! Älskar. I vinter eller vår när jag har mer pengar vill jag köpa premium! Nice att ha det i mobilen liksom.

Imorgon börjar jag 8.15, och slutar 17.45.... (fast brukar få sluta tidigare). Men ändå! Jobbigt som fan. Men det är bara att härda ut helt enkelt! Snart är det jul, så sjukt mysigt. Undrar när snön börjar falla? Aja men ber till Gud att den inte kommer än.. Den kan komma när det är december! Det skulle vara perfekt. Nej nu ska jag snart ta och börja runda av här, sen blir det sleepie-time. Imorgon blir det woooork out on Friskis.

A close up of a box of chocolate candies...so sinful but soooo good Stock Photo - 792744


Every minute is a chance to turn it all around


Champagne showers

Sommar 2012 lääääääätttt!

Hard work work

Pluggar lite nu, känns skönt att man lämnat in en samhällsuppgift nu.. Men massor kvar!!! Och så börjar jag bli sjuk också :( Not good. Här får ni en finfin bild från idag, haha jag upptäckte att steffi hade en liten luva i sin jacka!

Monday

Hejhejhej. Sitter just nu i skolan, i bastun (hehe favoritrum). Och pluggar historia, eller inte riktigt men ska börja nu.. haha. Bra jobbat. Men bara två lektioner efter det här iallafall, ganska skön måndag ändå. Nu måste jag gå, puss

.

Jag hatar små fjortisar som ska synas och höras varje sekund, att de sjunker så lågt att de inte begär att någon respekterar dom utan bara trampar på dom. De är sjukt irriterande, om blickar kunde döda så skulle jag varit död för längesen. Dom går där och låtsas äga stället och som att de vore bättre än alla, och värst av allt - de härmar allt och alla, och säger att dom är sig själva?. Man kan bli jätteirriterade på dom, men egentligen så vet man att dom djupt inne är sjukt osäkra och känsliga, men de får ett hårt och tufft yttre. Varför kan de inte bara bete sig som vanliga människor egentligen, fall inte för grupptryck. Och var för guds skull inte falsk. Vad tjänar du på det, bara för dina kompisar(du tror att de är dina kompisar) är falska så ska inte du vara det.

Aja ville bara skriva det. Nu fortsätter jag typ att cutta mig i armen. Jag vill bara sluta skolan, nej... Jag vill bygga en tidsmaskin och bli liten igen och aldrig bli stor. Min dröm. Men pösss, måste plugga lite nu, eller försöka iallafall.


#bang bang

Ibland vill man bara..


Jag och hannis

I fredags!!

Spotify Premium

Vill du ha Spotify Premium helt GRATIS?

Så här får du ditt Spotify Premium:

http://www.gratispremium.com/?ref=870217

Farsdag!!!!!

Tjululu. Idag är det farsdag! Jag och mina storesyrror möttes imorse i c och köpte material till en smörgåstårta! Sedan kom vi hem och överraskade pappa med en helt hemmagjord, han blev jätteglad :). Och inte för att skryta men det blev fett god, vi som aldrig gjort en sån förut. Grrrrymt! Just nu är jag lonely här, har ganska tråkigt, tänkte plugga men jag orkar inte!! Åh... Orkar inte heller dra till gymmet, what's happening..? Jaja.. Söndagar är sega, punkt slut. Därför ska man bara vara hemma och lyssna på bra musik istället. Men ångest inför skolan imorgon. Fy och blä. Förresten igår var jag hos fille med hanna, steffi och fille(såklart), alltid kul och träffa mina bästavänner.


Hehe såhär kul har jag just nu. Dricker kaffe.



Där är den. Mums!

Igår

Igår efter skolan var jag, Tove och Sara hemma hos Tove och åt lunch och chillade framför tvn, skönt.. För man var ju helt slut efter denna vecka. Sedan åkte vi tillsammans till c och jag åkte hem sen, då var min lillasyster hemma och vi hade mysig tacokväll! Senare åkte jag till Josse där Bella också var, vi hade bestämt oss för att fira Bella som fyllde år i onsdags! Love you <3. Så vi förade lite där, sen åkte vi till Daniel på krök, riktigt kul! Lite senare åkte vi dock taxi till en fest i lindalen, big mistake, haha.. Så istället drog vi till en fest på myggdalsv direkt, lite roligare där iallafall. Där träffade jag också underbara Hannis :) Men sen drog vi hem till Josse och sov. Idag har jag bara lekt med Saga och pluggat litegrann, skön lördag helt enkelt. Ikväll ska jag nog också ha funny! Ho ho, jag skriver mer senare. Puss på er

synd att det inte regnar idag.


Byebye soffpotatis

Hej! Kom hem för ca 40 min sedan, har varit på ett afrodanspass på Friskis med Ida! Riktigt skönt och roligt faktiskt (och jobbigt, hehe). Ska kanske gymma lite imorgon efter skolan. Men är programråd imorgon med alla program på skolan och de klassrådseleverna.. Känns ju lite segt, måste dessutom vänta en timme efter att jag slutat och sedan sitta på det mötet en timme, helt alone för elin ska inte gå. Haha, jag kanske inte går på det, känns så jobbigt att vara kvar i skolan flera timmar senare, på en fredag liksom. Men nu blir åter till pluggandet. So long.


Hej hej

Jag. Orkar. Inte. Längre. Bajs. Korv. Nu. Ska. Jag. Sova. Annars. Kommer. Jag. Däcka. Här. På. Datorn. So. Long. Suckers. Puss. Puss. Fortsätter. Att. Plugga. Imorgon. What. Else. ?...


#Break the bottle


807

Hola! Sitter på bussen på g hem. Jag har varit i stan och först åkt in och pratat med chefen på ett café, kanske börjar jobba där, får se! Nu ska jag hem och plugga!!!!! Ska äta middag först och sen plugga i minst en timme i sträck. Ska lämna in ett arbete imorgon som jag ska börja med och göra klart idag(kanske jobba klart lite på det imorgon). Nu skriker min mage efter mat haha, vilket inte är så konstigt för att klockan är redan över 8... men Puss o hej

# I'm bulletproof, nothing to lose


Desperate

hola! Sitter i soffan och kollar på Desperate housewives, tisdag är klart den bästa vardagen, iallafall den här tisdagen ;). Idag började jag halv 10, slutade vid 5, då hängde jag lite hos mamma, sen åkte jag till Friskis&Svettis och gick på cirkelgym med Amanda och Karin, det var asskönt att börja igång med träningen på riktigt igen!! När jag kom hem väntade sushi... M U M S! Sushimys med family. Och så var det ju DH nyss, lovely. Imorgon börjar jag typ halv 10, skönt, jag slutar typ kl 3. Sen ska jag plugga, har lite att lämna in på torsdag, buhu.. Men ska sleepa soon, först hänga min tvätt! puss på er


#Video

Haha, gölle! en video som louise skickade, enjoy tjoooho


Fortsätter med bildgrejen senare, lite då och då för jag orkar inte mer nu.. hehe ;)

4.En bild på dig och en vän du inte varit med på länge


3. En gammal bild på dig själv

Haha, den här bilden är ju hyfsat gammal kan man säga!

2. En bild på dig själv


1. Någon du umgås väldigt mycket med

Magdalena är en av dom jag umgås mest med, min älskade syster!


För skoj skull

BILDER

1a: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a: En bild på dig själv.
3e: En gammal bild på dig själv.
4e: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
5e: En bild som du aldrig lagt upp.
6e: En person som du saknar.
7e: Någon du tycker är väldigt snäll.
8e: En person du kan berätta allt för.
9e: En bild på din vardag.
10e: Du och någon klasskompis.
11e: En bild som påminner dig om gamla tider.
12e: En bild från en resa.
13e: En person som är snygg.
14e: En bild från i somras.
15e: En bild som gör dig glad.
16e: En person som alltid gör dig glad.
17e: Någon/några som du alltid har roligt med.
18e: En bild som du alltid skrattar åt.


#Autumn


Så mysigt med höst. Jag älskar regn.

Back to school

Nu är skolan igång igen.. Men var inte så hemskt som jag hade förutspått att det skulle vara, var till och med ganska taggad på skola igen faktiskt! Det är heller inte långt kvar till jullov, julafton och nyår!! Ska bli jättemys och roligt. När månadens studie bidrag kommer är det också dags för julklappshandel! Måste bli riktigt bra presenter i år. Dom blir dock ganska billiga men skitsamma, hehe. Nu ska jag kolla buss till pappa och packa ned saker i min väska! Pussss


#PICPIC

Why do all good things come to an end?


#Feszt

Haha! En bild från igår....


Och från fredags:

Söndag

Igår var jag på halloweenfest, sjukt roligt! Förra året var jag på en halloweenfest som inte var så rolig och i år har jag varit på tre roliga fester! Hehe riktigt nice :). Idag har jag pluggat lite, ska fortsätta nu, galet tråkigt.. Skola imorgon, jag fattar inte att lovet redan är slut!! Åååhhh orkar inte.... Jullov snart iallafall. Hehe. Kram på er

jag har snott bilden

Lördag

Hej! Jag har inte uppdaterat så mycket inser jag nu.. I måndags chillade jag bara och hade skönt. I tisdags träffade jag Bella och vi drog till Café 60, sen på kvällen hade vi filmkväll. I onsdags träffade jag Hanna, Fille och Noni, vi hade skoj hemma hos Noni! På kvällen byttes Noni ut mot Steffi, hehe, och vi hade filmkväll hos mig. Vi såg Paranormal activity 2, Don't be afraid of the dark och The green mile :). I torsdags hängde jag lite med Hanna och Fille, sen hem och senare drog jag och Bella till Café 60, igen hehe. Men det var mys. Igår gjorde jag inte så mycket alls, chillade osv, pluggade litegrann. Sen på kvällen drog jag och Steffi till Fille, var lite partyparty ;) det var skoj. Är fortfarande hos Fille, ska hemåt snart. Idag MÅSTE jag plugga. Blääää.. Men vi hörs kanske senare, PUSS

Hehe vi snyggisar från igår

Torsdag

Hola! Är hemma hos mamma nu med fille och hanna :). Jag är inne på filles mac hehe, vill också ha en... Kanske snor med mig denna hohoho, säg inget till fille ;)... Idag vet jag inte vad vi ska göra, eller senare ska jag PLUGGA. Blä. Men måste, redan torsdag och jag har inte pluggat någonting. Men ska ta på mig kläder nu, PUSS

RSS 2.0