Godmorgon världen

Finfin morgon ser det ut att vara, lovely!! Idag börjar jag 9.40, pretty nice yes? Och slutar runt 3, halv 4 skulle jag tro. Men det är riktigt nice att vi typ alltid får sluta tidigare nu för det är början av kurserna och lärarna vill vara lite snälla och inte göra en rivstart ;). Nej nu måste jag hurryhurry till bussen! Ikväll blir det kräftskiva! PoK


If you can't go right, go left..

Hello! What's uuup? Idag slutade jag tidigare än kvart i 6, skönt! Det verkade faktiskt riktigt skoj på Fotografisk bild-lektionen, vi skulle ut och fota och lärde oss massa inställningar ;). Hehe, så denna dag var inte så jobbig som jag hade trott. Vi hade också första idrottslektionen idag, har inte haft idrott på ca 1 och ett halvt år, haha.. Det gick bra, fett bra (och hård) lärare, vilket är bra. Skönt att få träna lite igen! Just nu kollar jag och maggsi på filmen Awake, bra film alltså!!!! den går nu på tvn. Imorgon börjar jag typ halv 10 eller såå igen, skönt. PoK!

Ida, jag och Felicia hos mig!

Every teardrop is a waterfall

TJAAA! Det är gött. Förutom sega skolan, menmen! Alltså jag slutar 17.45 imorgon... har aldrig slutat efter halv 5 ens någon dag, helgalet. Men det är individuella valet, fotografisk bild, hoppas på att det är skoj! Jappp.. Idag var jag hos tandläkaren, inga hål i mina små tänder så det var ju skönt! Vill bara ha helg just nu, precis just nuu.. eller höstlov hehe, orkar inte skolan. Men det är inte lika hemskt som det var i början iallafall haha! Fast det var illa att jag försov mig imorse när jag började 9.40, hmm.. haha, men snart inne helt i rutinerna, i hope.

En kort resumé om min helg kanske.. i fredags var jag med hanna och felicia, my little angels, och fikade :). Sen på kvällen drog vi till stenbadet och hängde med folk, var grymt många där. I lördags var jag på grönan med mamma och mina sisterzz, asroligt! Hade ju inte varit där detta år. Men det märks att man blir äldre, och alltså tröttnar mer/orkar inte med lika mycket som förr.. Vi orkade inte vara där hela dagen och kvällen heller, sjukt mycket folk kom efter ett tag så.. Men resten av helgen chillade jag bara typ. Skönt. NU ska jag gå och sova, tänkte gå och lägga mig vid 10 men fastnade lite vid datorn, hehe. Godnatt! ♥

saknar värmen..


What the fuck!? skola.

Hej! Skolstart idag 08.15, skoj det var!! Så var man bara i skolan 1 timme också, haha. Asså jag blev bara deprimerad av att se skolan och alla igen.. Skulle man inte tycka det var skönt att komma tillbaka? hmm... kanske imorgon då det riktiga schemat sätter igång. Suck... Världens kanske sämsta schema? OCH jag är nästan den enda som går sam-sam, varför går alla beteende för :(.. och fotografisk bild som ind-val, kul liksom.. Haha nej men ska inte vara ett neggo nu, ska nu dra in till stan med steffi. NEJ men måste bara säga att jag tog (antagligen) årets sista dopp igår, haha ;). PoK!!

gahhhh, snart är det höst igen..


RSS 2.0